![]() |
(Bilde tatt på jobben min på Hellviktangen.) |
En lett og velsmakende sommerbuffet med MANGE
gode smaker, som passer til hvitvin/rosévin og øl:

Bakt økologisk lax med ferske ville urter og estragon.
Hvitvinsdampede blåskjell.
Reker.
Dampet asparges med olivenolje og havsalt.
Hjemmelaget nybakt foccacia, bakte poteter.
Vår egen aïoli
Ramsløkrømme, (ramlsøk er et grønt blad av villøk. Det smaker et sted mellom gressløk og hvitløk.)
Fargesalat – en frodig mix av grønt og annet.
Rødbetfyrstikker med sitron og OLJE
.

Hvis det er MANGE
vegetarianere, kan vi supplere med bygg i pestobad: kokt bygg i ugresspesto. Grønt, lokalt, interessant og mettende. (Kilde: http://hellviktangen.no/menyer/buffet-koldtbord-tapas/)

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar