torsdag 16. april 2015

Sjømat

Av Sahel!
(Bilde tatt på jobben min på Hellviktangen.)
Sjømat er veldig god, frisk og velsmakende mat. Det er også veldig sunt. Det innholder mye proteiner og vitaminer, som for eksempel B12 og D, og sunne fettsyrer. 


Sjømat buffet

En lett og velsmakende sommerbuffet med MANGE gode smaker, som passer til hvitvin/rosévin og øl:
Bakt økologisk lax med ferske ville urter og estragon.
Hvitvinsdampede blåskjell.
Reker.
Dampet asparges med olivenolje og havsalt.
Hjemmelaget nybakt foccacia, bakte poteter.
Vår egen aïoli
Ramsløkrømme, (ramlsøk er et grønt blad av villøk. Det smaker et sted mellom gressløk og hvitløk.)
Fargesalat – en frodig mix av grønt og annet.
Rødbetfyrstikker med sitron og OLJE.
Hvis det er MANGE vegetarianere, kan vi supplere med bygg i pestobad: kokt bygg i ugresspesto. Grønt, lokalt, interessant og mettende. (Kilde: http://hellviktangen.no/menyer/buffet-koldtbord-tapas/)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar